2019-02-01 14:12:23

Obavijest o izabranoj ponudi na roditeljskom sastanku za organizaciju i izvođenje višednevne izvanučioničke nastave 3.a i 3.c razreda - destinacija Španjolska

Dana 30. siječnja 2019. godine održan je roditeljski sastanak glede izbora ponude za provedbu i organizaciju višednevne izvanučioničke nastave 3.a i 3.c razreda - destinacija Španjolska među ponudama koje su udovoljavale uvjetima Javnog poziva. Agencije koje su udovoljile uvjetima Javnog poziva su: Artik d.o.o., Imaginarium d.o.o., Maremonti Istra d.o.o. i Speranza d.o.o.

Na roditeljskom sastanku predstavnici turističkih agencija Artik d.o.o. iz Umaga i Speranza d.o.o. iz Zagreba prezentirali su svoje ponude. Ponude preostalih dviju agencije pročitale su razrednice 3.a i 3.c razreda.

Nakon prezentacija ponuda izvršeno je glasovanje na kojem je većinskim glasovanjem prihvaćena ponuda turističke agencije Artik d.o.o.

Sukladno navedenom, organizaciju i provedbu višednevne izvanučioničke nastave 3.a i 3.c razreda - destinacija Španjolska, provest će Artik d.o.o., turistička agencija iz Umaga.


Srednja škola "Vladimir Gortan" Buje