2016-07-07 12:02:00

Svečana podjela svjedodžbi maturantima

U utorak 5.srpnja 2016. dvorana Pučkog otvorenog učilišta Buje bila je ispunjena ponosom i radošću. Svečanom podjelom svjedodžbi završnog razreda i svjedodžbi o završnom radu ispratili smo maturante generacije 2015./2016.
Prigodnim je govorom sve prisutne, a posebno naše maturante, na početku srdačno pozdravila ravnateljica škole Ana Zubčić Kuhar, nakon čega je uslijedila svečana podjela svjedodžbi. Razrednice, profesorica Dezi Cetina, profesorica Mikaela Biloslav i profesorica Dubravka Puljar Kovačević uručile su svjedodžbe maturantima opće gimnazije, hotelijesrko-turističkog i ekonomskog usmjerenja.
Za odličan uspjeh tijekom četverogodišnjeg školovanja posebno su nagrađeni učenici opće gimnazije: Nina Turina, Dea Valenta, Ela Mijatović, Vedran Juričić, Mateja Napravnik i Eva Weitzer, a jednako su tako razrednici nagradili i učenike koji su se tijekom školovanja istaknuli svojim radom i zalaganjem: Teo Zonta, Martin Purišić i Melisa Keranović.
Tijekom svečanosti ravnateljica škole proglasila je i učenike generacije, odnosno učenika i učenicu koji su se istaknuli postignutim školskim uspjehom, zalaganjem i sudjelovanjem na brojnim natjecanjima. Učenica generacije je gimnazijalka Mateja Napravnik, a učenik generacije gimnazijalac Vedran Juričić.
Posebnu su draž svečanoj podjeli udahnuli govori i video uradci u kojima su maturanti podijelili vlastita sjećanja na srednjoškolske dane te uputili zahvale profesorima, a i profesori su maturante na samom kraju iznenadili videom kako bi im, prije rastanka, zaželjeli puno sreće i uspjeha u životu i daljnjem školovanju.
Nakon svečanosti, uslijedio je domjenak u atriju POU za čiju su se organizaciju pobrinuli vrijedni roditelji naših maturanata. Koristimo priliku da i njima još jednom iskažemo zahvalnost za inicijativu i suradnju.

Prilažemo nekoliko fotografija a više možete pogledati na našoj facebook stranici.


Srednja škola "Vladimir Gortan" Buje