2016-03-14 08:44:49

DAN OTVORENIH VRATA 2016.

U četvrtak 10. ožujka 2016. otvorili smo svoja vrata učenicima osnovnih škola.       

U suradnji s Gospodarskom školom Buje, organizirali smo Dan otvorenih vrata i pozvali osmaše iz Umaga, Novigrada, Buzeta, Oprtlja i naravno, Buja.

Osnovnoškolci su prvo posjetili Gospodarsku školu a nakon toga smo ih ugostili mi.

U sportskoj dvorani škole učenike je pozdravila ravnateljica, a zbor ih je počastio pjesmom nakon čega su naši učenici ispričali i opisali programe koje nudimo – opću gimnaziju, turizam i ugostiteljstvo (hotelijersko-turistički tehničar) i ekonomiju, trgovinu i poslovnu administraciju (ekonomist). Učenici naše škole su pripremili štandove na kojima su prezentirali programe, dijelili letke i poklon kutijice te odgovarali na pitanja gostiju.

Nakon toga su gosti dobili svoje vodiče, naše učenike koji su ih pratili po radionicama koje su pripremili učenici s profesorima. Radionicama smo pokušali prikazati dio aktivnosti i projekata kojima se bavimo u nastavi te izvannastavne aktivnosti u koje su uključeni naši učenici.

Iako umorni od obilaska dviju škola i mora informacija koje su primili, naši gosti su izdržali obilazak.

Ponosimo se našim učenicima, angažmanom, kreativnošću i  entuzijazmom koje su pokazali u pripremi i provedbi Dana otvorenih vrata. Pokazali su da vole svoju školu i da se vesele novim generacijama koje će nam se pridružiti.

O Danu otvorenih vrata možete pročitati i na našem učeničkom portalu Gortan online gdje se nalazi i galerija fotografija s događaja.


Srednja škola "Vladimir Gortan" Buje